COVID-19 în MOLDOVA

Avocat: "trimiterea lui Efraim în colonie îi va pune viața în pericol”

Avocat: "trimiterea lui Efraim în colonie îi va pune viața în pericol”

Avocatul lui Mihail Efremov, Elman Pașaev, a declarat în cadrul unor dezbateri la judecătoria sectorului Presnea din Moscova că trimiterea artistului în colonie pe un termen de 11 ani, la cererea procurorului de stat, îi va amenința viața.

"Vă gîndiți cînd cereți un astfel de termen? El a jucat oameni diferiți: anchetatori, polițiști, pedofili. Toate acestea îi pot amenința viața în cazul unui astfel de termen", a declarat avocatul, transmite tass.ru

El și-a întărit punctul de vedere povestind cazurile din viața sa. "Cînd stăteam în închisoare, pentru că purtam anterior epoleți, stăteam cu un anchetator și un polițist. Ei s-au indignat că drepturile lor sînt încălcate de către un anchetator, iar ei înșiși și-au uitat încălcările? Iată-vă, dragi procurori, pînă cînd nu ajungeți în această situație, nu puteți ști cum este", a spus Pașaev.


El a numit decesul curierului Zaharov în accident "destin". "A decedat? Este destinul persoanei respective. Fiecare are propriul său destin", a spus el, cerînd instanța să ia în considerare la pronunțarea sentinței prezența copiilor minori la îngrijirea lui Efremov.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load