COVID-19 în MOLDOVA

A devenit cea mai bogată femeie din lume, după ce soțul ei a călcat strîmb

A devenit cea mai bogată femeie din lume, după ce soțul ei a călcat strîmb

MacKenzie Scott, fosta soție a fondatorului grupului Amazon, a devenit cea mai bogată femeie din lume, după ce acțiunile companiei au crescut, în contextual pandemiei de coronavirus, transmite a1.ro.

Scott, care deține 4% din Amazon, a cîștigat încă 30,3 miliarde de dolari, în ultimul an, averea ei totală crescînd la 67,4 miliarde de doalri.

Fosta soție a fondatorului Amazon a avut de cîștigat după ce acțiunile au crescut enorm, în contextul pandemiei de coronavirus, serviciile companiei fiind căutate intens de lumea care a fost obligată să stea acasă.


Astfel, MacKenzie Scott, scriitoare și filantroapă, a devenit cea mai bogată femeie din lume și s-a poziționat pe locul 12 în lista celor mai bogați oameni de pe Pământ.

MacKenzie Scott, care a divorțat de Jeff Bezos în luna iulie, a donat 1,7 miliarde de dolari unor organizații nonprofit.

Decizia fără de care MacKenzie Scott nu ar fi ajuns cea mai bogată femeie din lume

Scott și fostul ei soț au ajuns la un acord la divorț, prin care ea a primit 4% din acțiunile companiei. Pe loc, atunci, ea s-a poziționat pe locul 22 în lista celor mai bogate persoane din lume și a devenit cea de-a treia cea mai bogată femeie din lume.

MacKenzie Scott și Jeff Bezos, fondatorul Amazon, au anunțat în ianuarie 2019 că divorțează, după 25 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună patru copii.

Motivul divorțului ar fi că Jeff Bezos ar fi avut o aventură cu fosta prezentaroare de știri Lauren Sanchez.

Jeff Bezos continuă să fie cel mai bogat om din lume, cu o avere netă de 205 de miliarde de dolari.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load