TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

"Transoil" dezminte că proprietarul holdingului are dublă identitate

"Transoil" dezminte că proprietarul holdingului are dublă identitate

Holdingul Transoil își exprimă protestul în legătură cu apariția în spațiul public a unei informații ce nu corespunde realității și care aduce prejudicii de imagine proprietarului holdingului, Vaja Jhashi.

Potrivit unui comunicat de presă, informația respectivă a răsunat în cadrul unei emisiuni tv și a fost preluată și de alte instituții media.

„Surprinde faptul că informația este percepută ca veridică, deși nu a fost prezentată nici o probă în acest sens, nici o hîrtie oficială, pașaport sau oricare alt document. De asemenea, surprinde poziția unor politicieni, care, prin declarațiile lor cu subînțelesuri, lasă să se înțeleagă că această informație poate fi veridică, deși, în virtutea funcțiilor deținute, știu că e falsă. Declarăm cu toată responsabilitatea că această informație e mincinoasă și facem apel către presă, formatorii de opinie să dea dovadă de corectitudine și să nu se lase provocați de persoane care se vede că au interes în distribuirea informațiilor mincinoase.


Transoil și personal proprietarul holdingului declară că nu se vor lăsa atrași în jocuri murdare ce urmăresc scopuri neclare. De asemenea, nu vom admite atacuri la imaginea holdingului și a liderului său, și vom întreprinde toate măsurile prevăzute de legislație pentru apărarea onoarei și reputației”, se mai spune în comunicatul, citat de tribuna.md.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load