COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Lupu le-a mulțumit deputaților ACUM: "Proiectul vine să soluționeze lacune legislative"

Lupu le-a mulțumit deputaților ACUM: "Proiectul vine să soluționeze lacune legislative"

Marian Lupu a mulțumit unor depuți ACUM pentru înregistrarea unui proiect de lege privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi a Republicii Moldova.

„Proiectul vine să soluționeze lacunele de ordin legislativ care stau în calea independenței financiare a instituției supreme de audit din Republica Moldova”, scrie președintele Curții de Conturi.

„Noul proiect de lege are drept scop să rectifice aceste breșe și să redea Curții de Conturi independența financiară, astfel încît instituția să activeze cu minimum interferențe din partea factorului politic. Mulțumim autorilor pentru sesizarea importanței independenței financiare, operaționale și funcționale a CCRM și în acest sens, pentru această inițiativă legislativă”, scrie Marian Lupu.


În februarie curent Marian Lupu a fost numit de Parlament șef la Curtea de Conturi. Fostul director al Curții de Conturi, Veaceslav Untilă, și-a dat demisia, fiind selectat în calitate de candidat la funcția de Director al Consiliului de Administrație al ANRE.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load