TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Lupu, despre activitatea sa de președinte al Curții de Conturi

Lupu, despre activitatea sa de președinte al Curții de Conturi

Fostul ministru al Economiei, care și-a suspendat calitatea de membru în Partidul Democrat odată cu preluarea funcției de șef al Curții de Conturi, deja de șase luni se află la conducerea acestui departament.


În primul său interviu din această perioadă, Lupu a povestit dacă a reușit să se acomodeze cu noua sa funcție și să stabilească prioritățile în muncă.


”A fost ușor să mă acomodez. Motivul este trecutul meu profesionist. Aici, toată munca ma are legătură cu economia, finanțele. Diploma mea de doctor în economie și 15 ani de muncă în ministerul de profil mi-a ajutat foarte mult în această funcție. M-am întors într-un mediu familiar, deși de cealaltă parte a "baricadelor", dacă putem spune așa.


În ceea ce privește definirea priorităților, lipsa dificultăților în diagnosticare m-a ajutat la identificarea rapidă a momentelor pozitive și a ”punctelor dureroase” în activitatea Curții de Conturi, la formularea unui program de măsuri pentru îmbunătățirea activității departamentului. În cele din urmă, acest lucru ar fi trebuit să conducă la creșterea eficienței și productivității muncii CC.


Trebuie să menționez faptul că aici activează o echipă foarte profesionistă, care m-a ajutat, de asemenea, să mă acomodez repede și să efectuez o analiză detaliată a practicii de muncă existentă la Curții. Acestea sînt persoane cu experiență bună în domeniul finanțelor, auditului, administrației fiscale etc. Ei formează acea temelie, în baza căreia poate fi modelată o muncă mai eficientă și mai productivă", a declarat Lupu.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load