Gas Natural Fenosa așteaptă oferte de la furnizorii de energie electrică

Gas Natural Fenosa așteaptă oferte de la furnizorii de energie electrică

Grupul Gas Natural Fenosa din Moldova a aprobat lista a 4 participanți la licitația pentru furnizarea de energie electrică și a invitat aceste companii să își prezinte ofertele pentru concurs pînă la data de 13 martie.


Într-un comunicat al Companiei, citat de Noi.md, se menționează că, potrivit procedurii de selectare a ofertelor de procurare a energiei electrice de către întreprinderile Grupului Gas Natural Fenosa în Moldova, în urma recepţiei confirmărilor prezentate de potenţialii furnizori care şi-au certificat intenţia de a participa la etapele următoare ale procesului lansat în acest sens, a fost creată şi aprobată lista potenţialilor furnizori.


Aceştia sînt: „Energocom”, „Centrala termoelectrică de la Cuciurgan”, „DTEK Pavlogradugol” şi „Donbasenergo”.


Pentru continuarea procesului, întreprinderile Grupului Gas Natural Fenosa în Moldova companiilor respective le-au expediate solicitările de oferte. Potenţialii furnizori trebuie să prezinte solicitantului propunerile lor pe 13 martie 2018, la ora 13:00, cînd, în cadrul unei licitații în două runde, cu scopul identificării celei mai bune propuneri, ofertele prezentate vor fi evaluate, validate și se va adjudeca cîștigătorul.


Etapa finală prevede semnarea în termenul stabilit a noului contract de achiziţie a energiei electrice şi prezentarea acestuia către ANRE spre avizare.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load