Cînd moldovenii pot profita să își cumpere cele mai iefine bilete de avion

Cînd moldovenii pot profita să își cumpere cele mai iefine bilete de avion

Experții au dat cîteva sfaturi despre faptul cînd merită să cumperi bilete de avion și să zbori în străinătate pentru a economisi bani.


Peste hotare mai ieftin te va costa să zbori în afara sezonului: în februarie, martie, octombrie și noiembrie. Aceste date au fost prezentate de serviciul Tutu.ru, după analizarea prețurilor biletelor de avion în cele mai populare destinații din Europa și din străinătate.


Cea mai scumpă perioadă pentru a călători în Europa este luna iunie, iar în alte destinații străine - iulie.


Cumpărînd bilete cu plecare în alte luni, puteți economisi pînă la 20-30% din costul mediu anual, iar dacă e să comparăm cu sezonul fierbinte, biletele pot fi mai ieftine chiar de două ori. În același timp, prețurile pentru zboruri, chiar și în timpul sezonului, pot fi la nivelul mediei anuale, dacă le cumpărați cu trei-șase luni înainte.


Experții explică faptul că prețul mediu al unui bilet de avion în timpul sezonului este ridicat, inclusiv datorită faptului că toate biletele se cumpără - atît cele ieftine, cumpărate din timp, cît și cele foarte scumpe, cumpărate chiar înainte de plecare.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load