X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Companiile aeriene din SUA şi Europa vor ține prețuri majorate la bilete

22 feb. 11:45   Externe
2988 0

Companiile aeriene din SUA şi Europa vor încerca să-şi majoreze profiturile în acest an prin scumpirea biletelor de avion.

Marile companii aeriene se chinuie să introducă mai multe zboruri pentru a face faţă cererii, dar au probleme din cauza întîrzierilor apărute în livrarea de avioane noi de la marii producători Airbus şi Boeing precum şi de pe urma blocării la sol a avioanelor care utilizează motoare de tip RTX, care ar putea avea unele defecte.

Livrările limitate de noi avioane ţin preţurile la bilete la un nivel ridicat, ceea ce permite transportatorilor aerieni să transfere costurile ridicate la carburant, mîna de lucru şi mentenanţă, notează Noi.md cu referire la g4media.ro.

La vară, cea mai aglomerată perioadă a anului, randamentele companiilor aeriene europene ar urma să depăşească valorile de anul trecut, atingînd un maximum de 8,5%, şi vor creşte şi mai mult în 2025 pe măsură ce va continua cererea de călătorii, iar întîrzierile în livrarea de noi avioane vor persista.

„Tarifele mai mari în această vară vor impulsiona profiturile. Companiile aeriene vor face mai mulţi bani pentru că clienţii sînt în continuare dispuşi să plătească mai mult”, crede Jamie Lindsay, investitor în companii aeriene la Artemis Investment.


0
0
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?