O femeie a dat foc rochiei sale de mireasă, află motivul

O femeie a dat foc rochiei sale de mireasă, află motivul

O femeie a dat foc rochiei de mireasă după divorț. O femeie din Texas, SUA, a vrut să vîndă tot ce a adunat în urma unei căsnicii nefericite, după ce a divorțat, pentru că voia să scape de amintirile neplăcute.


Dar cea mai neplăcută amintire a ajuns, literalmente, în flăcări.


Este vorba despre Brianna Barksdale, care și-a incendiat rochia de mireasă în timpul mini-tîrgului pe care l-a organizat în fața casei, în care și-a vîndut toate bunurile adunate de-a lungul căsniciei.


”Asta este pentru fiecare femeie care a fost vreodată într-o relație care a fost abzivă, care a durut, în care n-ar fi trebuit să stea, din care n-a știut să iasă”, a declarat Brianna.


Divorțul femeii s-a finalizat pe 31 ianuarie, dar vinerea trecută a decis să vîndă tot ce a avut pentru ca s-o ia de la capăt.


”Am fost într-o situație dură, o situație proastă – tot mai sînt acuzații grave aduse lui, așa că nu pot vorbi mult despre asta, dar nu era un băiat bun”, a mai susțint Brianna.


Femeia susține că fostul ei soț a înșelat-o și a bătut-o. Mai multe înregistrări artătate judecătorilor arată că fostul ei soț a primit închisoare cu suspendare timp de 7 ani și trebuie să facă muncă în folosul comunității, după un atac asupra unui membru de familie.


Ea a decis să vîndă tot, inclusiv cîteva posesii ale fostului soț.


”Am sfîrșit cu tot ce aveam împreună, așa că scap de toate lucrurile adunate”, a continuat femeia.


Înainte să-și dea foc la rochia de mireasă, oamenii au semnat pe ea mesaje, unii chiar folosind înjurături.


”Cred că este bine că s-a elibertat de trecut și cred că are nevoie să treacă peste tot prin ce a trecut”, a afirmat Christina Heck, un client de-ai Briannei.


Fostul soț a refuzat să comenteze situația.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load