TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum poți să-ți revii după o noapte nedormită

Cum poți să-ți revii după o noapte nedormită

Majoritatea dintre noi au avut parte denopți în care să ne trezim de mai multe ori sau chiar să nu adormim. Din fericire, există metode prin care poți funcționa mai bine, după o astfel de noapte în care nu te-ai odihnit. Iată doar cîteva dintre ele!

Nu bea cafea
Să bei o cană de cafea este o soluție temporară. Îți va oferi energie pe moment, însă nu și în restul zilei. În plus, dacă bei prea multă cofeină, poate deveni chiar un fel de sedativ. Gîndește-te că deși pe moment pare să funcționeze perfect, mai tîrziu va avea efectul invers. În schimb, îți poți face un ceai, mai ales că doar acțiunea în sine te face să te miști, ceea ce este perfect.

Rezolvă-ți toate sarcinile cît mai devreme
Dacă ai avut o noapte în care nu te-ai odihnit, este bine să îți rezolvi tot ce aveai pe listă cît mai devreme, deoarece vei fi foarte obosită mai tîrziu. Încearcă, să faci tot ce este important dimineața, iar mai tîrziu să te ocupi de sarcinile care nu au nevoie de o atenție sporită.

Fă cît mai multă mișcare
Încearcă să nu stai doar la birou, ci să fii cît mai activă. Ia mai multe pauze și mergi mai mult. De exemplu, în pauza de masă poți alege un restaurant mai îndepărtat sau poți face o plimbare de 20 de minute. Dacă ai o zi liberă, încearcă să faci yoga sau orice alt sport care îți face plăcere.

Dormi
Dacă poți să adormi puțin în timpul zilei, este perfect. Atunci cînd îți este somn este bine să dormi, mai ales dacă ai condițiile necesare. Un somn de 10 minute îți va da un plus de energie și te vei simți mult mai bine. Dacă ești la locul de muncă acest lucru poate fi destul de dificil, așa că poți încerca să meditezi. Închide ochii, deoarece astfel se va relaxa și creierul tău și, dacă lucrezi într-un mediu zgomotos, poți folosi diferite aplicații care au sunetele potrivite pentru relaxare.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load