Ședința săptămînală a serviciilor Primăriei Chișinău, închisă pentru presă

Ședința săptămînală a serviciilor Primăriei Chișinău, închisă pentru presă

Pentru a doua săptămînă consecutiv, ședința săptămînală a Primăriei Chișinău, unde fiecare pretor de sector, dar și șefi de Direcții prezentau situația în capitală pe parcursul ultimelor șapte zile, nu va avea loc.


Purtătorul de cuvînt al Primăriei menționează că decizia de a anula această ședință aparține noului primar interimar, Adrian Talmaci. 


Solicitat telefonic, Vasile Chirilescu, purtătorul de cuvînt al Primăriei Chișinău a declarat că noua conducere va efectua ședințe organizatorice în cursul săptămînii, doar că vor fi fără presă. 


„La ședința respectivă nu se luau niște decizii, nu se aprobau dispoziții, era doar o ședință de organizare a serviciilor. Acum însă va fi o ședință strict cu subdiviziunile, fără presă pentru că este o organizatorică, durează cinci-zece minute. O să vină altă conducere, altă administrație și o să decidă în ce formă și cum vor avea loc ședințele serviciilor municipale. Posibil să le reia luni la 08:30 sau miercuri, cum este la Guvern. O să decidă noua administrație. Nu era lege că trebuia sa înceapă la 08:30. Era operativă, trebuia să dureze 10 minute, dar deobicei dura mult mai mult timp”, a mai adăugat purtătorul de cuvînt al Primăriei.   


Reamintim că ultima ședință operativă a Primăriei Chișinău a avut loc pe 1 iulie 2019. Ședința a fost condusă de către primarul general interimar de atunci, Ruslan Codreanu, iar la 4 iulie curent, Codreanu și Nistor Grozavu au fost demiși de către Consiliul Municipal Chișinău.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load