X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Ion Ceban participă la Congresul Autorităților Locale și Regionale ale Consiliului Europei de la Strasbourg

25 mar. 17:45   Capitala
1903 0

Primarul General, Ion Ceban, se află la Strasbourg, unde participă la Congresul Autorităților Locale și Regionale.

Primarul General, Ion Ceban, se află zilele acestea în vizită oficială la Strasbourg, Franța, unde participă la lucrările Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei, împreună cu alți reprezentanți ai Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM) și colegi din cadrul Primăriei Chișinău.

Ion Ceban a precizat că la Strasbourg are programate mai multe ședințe și întrevederi.

„Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei este platforma unde abordăm subiecte referitor la drepturile autorităților locale și unde putem discuta cu parteneri europeni despre situația de acasă”, a specificat edilul.

Ion Ceban a pregătit pentru evenimentul de la Strasbourg mai multe rapoarte despre situația din țară și din Capitală. „În calitate de vicepreședinte CALM și de Primar General al Capitalei, am pregătit rapoarte pe diverse domenii. Este vorba despre situația actuală a APL-urilor din Republica Moldova și despre problemele cu care se confruntă, dar și solicitările pe care le au colegii mei”.


Totodată, Primarul General intenționează să informeze Forul despre situația municipiului Chișinău sub aspect economic, despre presiunile financiare și blocajele dictate, dar și despre mersul reformelor din țară, inclusiv cele din sistemul justiției din Republicii Moldova”.

3
0
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?