Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4051

Mai multe containere au fost reparate de către Î.M. Regia „Autosalubritate”

5 apr. 21:00   Societate
1937 0

Primăria municipiului Chișinău și Î.M. Regia „Autosalubritate” îmbunătățesc serviciile de salubrizare, pentru a asigura o gestionare eficientă a deșeurilor și unui mediu cît mai curat și sigur pentru toți locuitorii orașului, notează Noi.md

Astfel, pe parcursul lunii martie curent, muncitorii operatorului municipal de salubrizare au ridicat de la platformele comune de stocare a deșeurilor din municipiul Chișinău, 220 de containere uzate pe care le-au spălat, dezinfectat, sudat și vopsit.

La fel, muncitorii Î.M. Regia „Autosalubritate”, au repartizat la platformele de stocare a deșeurilor - 135 tomberoane noi, înlocuindu-le pe cele vechi care nu mai puteau fi reparate.

„Dacă tomberoanele de la platformele de stocare a deșeurilor sînt uzate și necesită a fi reparate, puteți solicita acest serviciu, telefonînd la linia deschisă 022747520”, transmite Primăria Chișinău.

Amintim că de la începutul anului curent, Î.M. Regia „Autosalubritate” a reparat în total cca 370 de containere, precum și a repartizat la platformele de stocare a deșeurilor din Capitală - 149 containere noi.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?