TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

„Mama m-a trimis la școală, nu la spital”. Îndemnul elevilor de la un liceul din capitală

„Mama m-a trimis la școală, nu la spital”. Îndemnul elevilor de la un liceul din capitală

Flashmob în fața liceului „Spiru Haret” din capitală. Mai mulți elevi, înarmați cu pancarte unde erau scrise mesaje motivaționale au ieșit în fața instituției pentru a atenționa șoferii și pietonii, scrie unimedia.info.


„Haretiștii au organizat un flashmob cu intenția de a sensibiliza pietonii și șoferii despre atenția sporită la trafic în orele de maximă afluență și circulația în preajma instituțiilor de invățămînt”, se arată pe pagina de facebook a școlii.


Amintim că zilele acestea au avut loc mai multe accidente cu implicarea transportului public. De exemplu, la data de unu octombrie, a avut loc un accident pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei. Un bărbatul a decedat pînă la venirea Ambulanței, iar alte 25 de persoane din troleibuz au fost traumate și li s-a oferit ajutor medical.


Un alt accident s-a produs astăzi, 4 octombrie, în apropierea localității Fundul-Galbenei, raionul Hîncești cu implicarea unui maxi taxi și un autoturism.


În urma impactului, au fost spitalizate 21 persoane, dintre care 3 copii. Unul din copii este în stare extrem de gravă.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load