COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Imagini de la Moldexpo, cum arată saloanele improvizate care vor primi bolnavii de COVID-19

Imagini de la Moldexpo, cum arată saloanele improvizate care vor primi bolnavii de COVID-19

Ieri, împreună cu toți responsabilii din cadrul primăriei municipiului Chișinău, edilul capitalei, Ion Ceban, a mers la ,,Moldexpo" unde sînt pregătite încă 2 pavilioane pentru internarea persoanelor suspecte cu COVID-19.

"Primul pavilion este gata și în totalitate dotat cu toate cele necesare, iar în curînd urmează să fie deschis, aici fiind pregătite 75 de paturi separate, amplasate în odăi improvizate.

Al doilea pavilion, unde sînt pregătite 200 de locuri este aproape gata", a scris Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.


La fel acesta a menționat că se lucrează și la cel de-al treilea pavilion. Lucrările sînt efectuate în regim sporit, la fața locului este o echipă de medici care sînt ajutați de Armata Națională.

"Centrul va asigura triajul persoanelor suspecte cu infecția COVID-19.

Medicii vor testa persoanele, după care cei pozitivi la Coronavirus vor fi transferați în spitalele strategice, în funcție de starea de sănătate pe care o manifestă.

În prezent gîndim cum să cazăm acei medici care nu doresc să se întoarcă acasă din motiv că există pericol de infectare pentru membrii familiei.

Mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru suportul acordat!", a scris primarul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load