COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd vor fi gata de redeschidere grădinițele din capitală (VIDEO)

Cînd vor fi gata de redeschidere grădinițele din capitală (VIDEO)

Grădinițele din Capitală s-ar putea redeschide pe data de 20 iulie, însă vor putea primi, doar jumătate dintre copiii pe care i-au avut pînă acum, din motive de securitate.

Cel puțin acesta este planul autorităților locale, în cazul în care starea de urgență în sănătate va fi ridicată pe 15 iulie. Pînă atunci a rămăs puțin timp, așa că șefii de direcții au pornit să inspecteze instituțiile, transmite tv8.md.

Încălcări, ce-i drept, nu au depistat. Toate sînt dotate cu dezinfectanți și echipamente de protecție. O adevărată problemă, însă, este faptul că în 22 de grădinițe nu există asistenți medicali.


Viceprimara Angela Cutasevici a declarat că grădinițele vor fi deschise doar după ce va fi ridicată starea de urgență în sănătate, pe 15 iulie. Iar decizia urmează să fie luată de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică. Și grădinițile din regiunea transnistreană își vor relua treptat activitatea, începînd cu 20 iulie. Un anunț în acest sens a fost făcut astăzi, pe site-ul oficial al liderului de la Tiraspol.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load