COVID-19 în MOLDOVA

Cînd în capitală vor apărea autobuze noi

Cînd în capitală vor apărea autobuze noi

Primarul general Ion Ceban cere locuitorilor din suburbii să mai aștepte nițel, pînă vor veni noile autobuze în capitală.

În urma unei ședințe cu primarii de suburbii, Ceban le-a spus edililor locali să le spună cetățenilor din localități că se face tot posibilul pentru a aduce unitățile de transport.

„Pe data de 10 septembrie avem deschiderea ofertelor pentru achiziția a 100 de autobuze. Dacă nu avem contestații, atunci cel tîrziu, pînă în martie avem 60 de unități noi, aprilie – mai, altele 100 de unități noi. Rog Direcția Transport să lucreze pe partea de rute cu primarii de suburbii să vedem unde trebuie să ajungă unitatea de transport. Pînă la mijlocul lunii septembrie, atît cît avem timp, să discutăm cu diferiți colegi, să vedem că avem rezultatul realizat – licitația și să fim pregătiți pentru a interveni”, a spus Ion Ceban.


Anterior, Ceban a punctat că majoritatea autobuzelor vor fi dislocate către suburbii, pentru către acestea circulă unități vechi, care și-au depășit termenul de folosite de cîteva ori.

Amintim că recent aceasta a fost publicat caietul de sarcini cu privire la achiziționarea celor 100 de autobuze. „Dvs știți foarte bine că am aprobat acel plan de procurare a peste 370 de unități de transport în următorii 3 ani. Începînd cu acest an, 35 de troleibuze. A fost plasată și prima dată în istoria Republicii Moldova și în jurnalul European de achizii publice, procurarea a 100 de autobuze pentru Chișinău și suburbii”, a declarat edilul.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load