X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Autobuzele din Ucraina vor traversa frontiera cu Moldova conform înregistrării

24 apr. 16:16   Societate
3331 0

Începînd cu 24 aprilie, deja la 10 puncte de control cu Republica Moldova, fiecare autocar va putea alege ora trecerii frontierei în cadrul serviciului "єЧерга".

Despre aceasta informează Ministerul Dezvoltării Comunităților, Teritoriilor și Infrastructurii din Ucraina.

Se remarcă faptul că ministerul continuă să lucreze pentru a asigura posibilitatea trecerii la timp a frontierei de către autobuze.

În special, începînd cu 24 aprilie, la 10 puncte de control cu Moldova, fiecare autobuz va putea alege ora trecerii frontierei în cadrul serviciului "єЧерга".

Astfel, punctelor "Mamaliga - Kriva" și "Moghiliov-Podolsk-Otaci" li se vor alătura:


"Vinogradovka - Vulcănești".
"Maloyaroslavets 1 - Ceadîr-Lunga".
"Novîe Troiane - Ceadîr-Lunga".
"Reni - Giurgiulești"
"Augustovskoe 1 - Basarabeasca".
"Starokazacie - Tudora".
"Tabak - Mirnoe"
"Rosoșeni - Briceni".

Ulterior, această posibilitate va fi disponibilă la punctul de control "Palanca-Maiaki-Udobnoe".

Înregistrarea la un nou tip de rînd numit "Conform orarului" pentru punctele de trecere a frontierei cu Republica Moldova începe din 24 aprilie, la ora 12:00. Circulația autobuzelor în baza noului grafic va începe pe 25 aprilie, la ora 12:00.

"Unul dintre obiectivele cheie ale reformei este de a se asigura că fiecare autobuz traversează frontiera la timp și că pasagerii nu trebuie să aștepte ore în șir la frontieră. În acest scop, introducem treptat posibilitatea de a alege ora de trecere a frontierei pentru fiecare autobuz în funcție de orarul acestuia. O astfel de opțiune funcționează de mai bine de o lună la punctul de trecere a frontierei "Iagodin - Dorogusk" cu Polonia, unde circulă numai curse regulate și acolo noi vedem deja rezultate", a subliniat ministrul Dezvoltării Comunitare, Teritoriilor și Infrastructurii din Ucraina, Oleksandr Kubrakov.

El a adăugat că, în paralel, ministerul, împreună cu Serviciul Frontierei de Stat, lucrează pentru a crește capacitatea frontierei anume pentru autobuze, ceea ce va oferi mai multe oportunități transportatorilor de a alege ora traversării frontierei.

6
0
1
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?