X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Primăria Chișinău nu va fi închide nicio rută municipală de autobuz

4 mar. 14:00   Capitala
2130 0

Primăria municipiului Chișinău nu va închide nicio rută municipală de autobuz, nici în oraș și nici în suburbii, anunță primarul capitalei, Ion Ceban, notează Noi.md.

Referindu-se la rutele ce vizează orașul Codru, edilul a menționat următoarele: "Rutele municipale de autobuz nr. 14 și nr. 15, pe care le-am lansat anul trecut, rămîn funcționale, acestea nu vor fi închise și niciodată acest subiect nu a fost discutat în instituțiile municipale.

Noi am deschis aceste rute la solicitarea grupurilor de inițiativă, din care au făcut parte locuitorii acestei suburbii. Serviciile municipale au pregătit infrastructura necesară, unitățile de transport, pentru a lansa cele două rute".

Astăzi, locuitorii din suburbia Codru sînt deserviți de trei rute municipale de autobuz: nr. 9, nr. 14 și nr. 15. Orarul de circulație poate fi consultat pe site-ul Parcului Urban de Autobuze - autourban.md.

În prezent, potrivit primarului, acest parc deservește 33 de rute municipale de autobuz municipale, dintre care 26 pe itinerarele suburbane. RTEC are 38 de rute de troleibuz, dintre care patru deservesc și rutele suburbane: Trușeni, Bubuieci, Durlești și Stăuceni.


4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?