X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Precizările ANTA privind sistemul electronic eCherha

8 apr. 12:30   Societate
2280 0

Agenția Națională Transport Auto comunică referitor la sesizarea de către autoritățile competente ale Ucrainei cu privire la încălcările repetate ale operatorilor de transport moldoveni antrenați în transportul rutier internațional de persoane, care nu respectă noua procedură de înregistrare a curselor în sistemul „eCherha”.

În cazuri particulare, pentru evitarea blocajelor, a fost permisă prin excepție traversarea punctelor de trecere a frontierei unităților de transport care nu s-au înregistrat în sistemul electronic, însă potrivit autorităților ucrainene, această măsură a avut caracter temporar și nu se va aplica repetat.

În acest sens, Agenția atenționează operatorii de transport referitor la înregistrarea obligatorie pentru rezervarea intervalului orar în sistemul „eCherha”, în caz contrar autoritățile competente de control ale Ucrainei nu vor permite trecerea unităților de transport.

Pentru detalii privind înregistrarea curselor sau alte informații suplimentare, accesați comunicatul privind lansarea sistemului electronic „eCherha” pentru unitățile de transport rutier de persoane, publicat pe pagina oficială a Agenției la următorul link.

1
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав