COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban: Toți primarii din suburbii vor raporta cheltuielile

Ceban: Toți primarii din suburbii vor raporta cheltuielile

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a avut o ședință cu primarii din suburbii, în cadrul căreia a discutat cu ei proiectele care urmează a fi implementate, dar și cum sînt cheltuite sursele financiare, care au fost alocate din bugetul municipal.

Primarul capitalei a spus că în localitățile suburbane se lucrează la finisarea proiectelor curente, cum ar fi construcțiile de grădinițe, școli, apeducte și canalizare, precum și infrastructura drumurilor.

Ion Ceban subliniat că toate lucrările trebuie să fie lansate și realizate în termen, iar banii să fie cheltuiți corect și transparent.


”Fiecare primar va raporta, iar aceste date vor fi făcute public: Unde au fost repartizați banii? Câți bani au fost cheltuiți? Ce a fost realizat? Oamenii trebuie și merită să cunoască acest lucru”, și-a expus părerea primarul general.

Amintim că mai devreme Ion Ceban a declarat că municipalitatea are mijloace necesare pentru dezvoltarea suburbiilor, iar anul trecut din bugetul municipal le-a fost alocată o sumă record.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load