X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Primarul municipiului Bălți alungat din prezidiul Consiliului municipal

28 mar. 14:10   Politică
2725 0

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, reprezentant al Partidului Nostru, a fost exclus astăzi, cu majoritatea voturilor consilierilor, din prezidiul Consiliului Municipal Bălți.

Propunerea a venit de la liderul fracțiunii PSRM în CM Bălți, Maxim Moroșan, care spune că Regulamentul prevede clar că în prezidiu stă președintele ședinței, ales prin vot de membrii forului și secretarul consiliului.

„Alexandr Petkov a pus presiune pe consilieri, ne-a indus în eroare, a refuzat să prezinte raportul de 100 de zile și ținînd cont că, la Bălți e la fel, eu propun să excludem omul din prezidiu și să nu mai fie aici. Mai mult niciodată primarul municipiului Bălți nu va participa la ședința Consiliului”, a declarat Maxim Moroșan. transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Totodată, Moroșan a acuzat administrația orașului de trucarea concursului pentru șefia ÎM „Direcția Reparații și Construcții Drumuri” Bălți, falsificînd mai multe documente, iar unul dintre potențiali martori s-au arătat gata sa depună mărturii la procuratură pe acest caz.

Petkov, al rîndul său, a declarat că poate activa și fără să stea în prezidiu. „Noi vom lucra pentru bălțeni în continuare”, a reacționat primarul.


Consilierul Serghei Gramma, care a fost ales președinte al ședinței CM Bălți, a spus că „asta nu e circ, este realitate”.

Secretarul ședinței a declarat că este o premieră așa ceva și nu știe unde va sta primarul, or, la Bălți primarul tot timpul a stat în prezidiu.

14
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?