Ce se va întîmpla cu proiectele începute de Codreanu. Răspunsul Primăriei

Ce se va întîmpla cu proiectele începute de Codreanu. Răspunsul Primăriei

Toate proiectele inițiate de fostul primar interimar al capitalei Ruslan Codreanu, care se află la ora actuală în desfășurare, vor fi duse la bun sfîrșit.


Despre asta au comunicat pentru Noi.md reprezentanții Primăriei. Pentru majoritatea din aceste proiecte au fost deja alocate resurse financiare, prin urmare nu există motive de a le stopa, mai spun reprezentanții municipalității.


„Vă asigur că toate proiectele în desfășurare vor fi continuate. Pentru acestea au fost alocate surse financiare,  există și planul de execuție, nu cred că o să fie abandonate. Aceste proiecte sînt în beneficiul cetățenilor, pentru dezvoltarea capitalei și nu există impedimente de ordin politic", a menționat șeful purtătorul de cuvînt al Primăriei, Vasile Chirilescu.


În ceea ce privește proiectul de reabilitarea a amfiteatrului din parcul „Valea Trandafirilor”, despre care portalul nostru a semnalat anterior că se află într-o stare deplorabilă, funcționarul a menționat că au fost alocate resurse financiare doar pentru renovarea parcului per ansamblu.


„Valea Trandafirilor este un parc în care se investește foarte multe. S-au făcut investiții mari în iluminatul stradal, acum se lucrează la aleile pietonale, terenurile sportive. Pentru un anumit proiect separat trebuie alocate surse financiare suplimentare. Dacă vor fi efectuată o redistribuire, cu acceptul CMC, cel mai probabil pentru anul viitor ar putea fi inclus ca o continuare a proiectului de modernizare a parcului”, a adăugat Chirilescu.


Menționăm că atribuțiile primarului general interimar au fost preluat recent de Adrian Talmaci, după ce Consiliul Municipal l-a demis pe Ruslan Codreanu.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load