COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Animalele din două grădini zoologice din ţară, în carantină

Animalele din două grădini zoologice din ţară, în carantină

Şi animalele din două grădini zoologice din ţară sînt în carantină din cauza pandemiei de coronavirus. La menajeria din satul Bardar, raionul Ialoveni, animalele duc lipsa vizitatorilor, iar administratorii instituţiei private spun că veniturile au scăzut drastic în ultima perioadă.

Grădina zoologică din Bardar a intrat în carantină, de aproape trei săptămîni, din cauza epidemiei de coronavirus. De atunci, administraţia instituţiei încearcă să facă faţă greutăților, transmite publika.md.

Administraţiei grădinii zoologice şi-a pus toată speranţa în vînzarea de lapte, ouă, carne, însă planurile le-au fost date peste cap.


La Grădina Zoologică din Capitală, situaţia este puţin mai bună. Datorită sprijinului financiar pe care îl au din partea Consiliului municipal Chişinău, animalele nu duc lipsă de nimic.

În schimb, numărul angajaţilor a fost redus în jumătate, iar toţi cei care activează pe perioada stării de urgenţă au un grafic strict. Administraţia menajeriei mai spune că această primăvară urma să fie de bun augur, însă, din cauza pandemiei, lucrurile au luat o turnură nedorită.

Starea de urgenţă, provocată de epidemia de coronavirus va dura pînă în data de 15 mai.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load