COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Xiaomi a prezentat un concept de telefon cu ecran pe toate părțile

Xiaomi a prezentat un concept de telefon cu ecran pe toate părțile

Gigantul tehnologic chinez Xiaomi a prezentat marți un nou concept de smartphone, numit Mi Mix Alpha. Telefonul are un ecran care îl înfășoară aproape în totalitate și trei camere foto dintre care una de 108 megapixeli.

Singura porțiune a telefonului care nu este acoperită de ecran, este o bandă subțire de ceramică situată pe spate și pe care se află sistemul de camere cu trei lentile.

Jurnaliștii Business Insider care au văzut conceptul spun că acesta arată ca un telefon pe care ți-ar fi teamă să-l pui pe vreo suprafață pentru a nu-l zgîria, dar producătorii susțin că sticla acestuia este din safir și că este extrem de rezistent la zgîrieturi.

Xiaomi Mi Mix Alpha este, în esență, un telefon care este realizat în întregime din ecran. Are un raport ecran-corp de 180,6%, a spus Xiaomi.


Dacă acest telefon va trece vreodată de stadiul de concept, ca avea trei camere pe spate: una de 108 megapixeli, una de 20 de megapixeli și un teleobiectiv cu zoom de 12 megapixeli.

Xiaomi a spus că Mi Mix Alpha va avea o funcție de „detectare a mișcărilor greșite”, astfel încât să nu înregistreze atingeri false atunci cînd este ținut în mână.

Ce nu a spus Xiaomi este cînd, sau dacă, Mi Mix Alpha va fi lansat și cât ar costa.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load