X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Laptopurile ASUS Zenbook OLED – Design clasic în corp din metal, utile pentru orice tip de sarcini ©

14 dec. 2023,, 09:00   Business
1893 0

Ești un utilizator mobil, care nu prea stă locului atunci când creează? Ești o persoană care călătorește des, iar laptopul este prietenul devotat de companie, care te ajută să rămâi mereu conectat cu cei de acasă și cu șeful de la birou?

Ei bine, fantasticele ASUS Zenbook OLED sunt pentru tine!

Îți prezentăm laptopuri în design clasic ultrasubțiri, ușor de transportat în călătorii, corp din metal și cu eticheta Premium din aluminiu sofisticat pe ele.

Design clasic și ecran OLED – elemente comune pentru această gamă

Vorbind de laptopuri subțiri, ușoare și optimizate, modele gamei Zenbook reprezintă soluția inteligentă în vederea asigurării avantajului de bază – mobilitatea. Modele cu adevărat flexibile, confecționate cu gust și accent pe eleganță și rafinament, te vor ajuta să închizi orice necesitate de lucru la un asemenea laptop, iar tu, pe lângă eficient, vei mai fi și fericitul posesor al unui asemenea dispozitiv.

Un alt element comun segmentului ASUS Zenbook îl reprezintă ecranul. Majoritatea laptopurilor ASUS, inclusiv modelele Zenbook, sunt echipate cu ecrane OLED. Avantajele de bază ale acestei tehnologii constă în redarea excelentă a culorilor vii și realiste, asigură o viteză super rapidă de răspuns și o rată de refresh super ridicată. De asemenea, ecranele OLED emit cu până la 70% mai puțină lumină albastră dăunătoare decât afișajele LCD, ceea ce le face mai comode pentru ochi și mai recomandate de experții în domeniu pentru protecția vederii.

Un laptop ASUS Zenbook în design clasic și cu ecran OLED îți va încânta ochii și bucura inima cu toate avantajele pe care le oferă: aspect fin, ușor de transportat, ecran viu colorat și deloc dăunător ochilor.

Acum hai să vedem câteva modele din segmentul Zenbook care ți-ar putea fi de folos și ar putea fi o soluție demult căutată pentru trebuințele tale.

Primul exemplu: ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304VA)

Modelul considerat, și pe bună dreptate, cel mai ecologic laptop ASUS. La confecționarea lui sunt utilizate pe scară largă materiale reciclate și reciclabile - de la metalul carcasei, până la cartonul și hârtia din ambalaj. Acesta este probabil cel mai subțire laptop cu ecran OLED: are o grosime a ramei de numai 1 cm și cântărește nu mai mult de 1 kg. Finisajul impecabil din aluminiu cu plasmă ceramică oferă suprafeței o durabilitate ridicată și o senzație tactilă plăcută, iar în procesul de producere a acestuia se folosește doar apă - fără utilizarea acizilor puternici sau a metalelor grele.

Ecranul ASUS Lumina OLED de 13,3 inch - unul dintre cele mai avansate de pe piață, cu o reproducere impecabilă a culorilor, confirmată de certificatele Pantone și DisplayHDR True Black 500, cu emisie scăzută a luminii albastre pentru a reduce și preveni oboseala ochilor.

Datorită sistemului îmbunătățit de răcire, performanța procesorului Intel Core i7 de generația a 13-a a fost crescută cu 20%, fără a fi nevoie să se sacrifice din eleganța și mobilitatea laptopului.

Iar autonomia bateriei va asigura o durată de viață device-ului de până la 14 ore. Deci, dacă ai mers într-o deplasare și ai lăsat încărcătorul acasă, n-ai o problemă cu bateria și autonomia acestui laptop.

ASUSZenbook S 13 OLED (UX5304VA) – cel mai ecologic și cel mai subțire laptop te va ajuta să obții performanțe ridicate în orice loc te-ai afla, să beneficiezi de priviri curioase și complimente datorită designului fin și să fii mai rațional în sortarea deșeurilor datorită materialelor reciclabile din care este confecționat.

Al doilea exemplu: ASUS Zenbook 14X OLED (UX3404VA)

Un frate mai mare al lui ASUS Zenbook S 13 OLED. Avem un cadru cu ramă îngustă NanoEdge și un ecran ASUS Lumina OLED de 14 inchi, cu rezoluție de 2880 pe 1800 pixeli, ce funcționează la o frecvență crescută de 120 Hz și produce o imagine fantastic de lină, în culori precise.

Deși grosimea ramei dispozitivului este ceva mai mare de un centimetru și jumătate, dezvoltatorii săi au reușit să incorporeze în interior un procesor Intel Core foarte puternic de ultimă generație - a 13-a. Conform rezultatelor testelor, noul laptop este de aproape o dată și jumătate mai rapid decât modelul din generația anterioară – Zenbook S 13. Greutatea lui ASUS Zenbook 14X OLED fiind de doar un kilogram și jumătate – și în cazul acestui laptop, producătorul n-a sacrificat din eleganță și mobilitate.

Bateria. Modelul incorporează o baterie de 70Wh, ceea ce-ți permite să lucrezi o zi întreagă, fără nevoia să fii conectat la priză în mod continuu.

După cum spuneam, ASUS Zenbook 14X OLED (UX3404VA) – un frate mai mare al lui Zenbook S 13 OLED, care este mai performant, poate ceva mai dotat, dar care bucură la fel ochii și încântă inima prin designul său și ecranul color OLED.

Un alt exemplu: ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402VV)

A patra generație a legendarei serii Zenbook Duo - laptopuri cu două ecrane, concepute pentru sarcini multitasking eficiente și aplicații solicitante pentru creație - prelucrare foto și editare video, modelare în 3D și lucrul cu sunetul. Adăugător excelentului ecran principal OLED de 14,5 inchi în format 2,8K (120Hz), laptopul mai are un ecran tactil ScreenPad Plus cu aceeași rezoluție pe orizontală, ce poate fi ridicat automat la un unghi convenabil de lucru. Caracteristicile sale includ posibilitatea de a combina spațiile de lucru cu ecranul principal, personalizând spațiul de lucru pentru comenzile aplicației Adobe, precum și suportul pentru stylus.

În pofida cadrului compact, Zenbook Pro 14 Duo OLED este o stație de lucru profesională cu un nivel de performanță ridicat datorită procesorului flagship Intel Core de până la i9-13900H (cu 14 nuclee) și a graficii de înaltă performanță - NVIDIA GeForce RTX 4060. Laptopul integrează o serie de soluții moderne utilizate anterior doar pe laptopurile gaming flagship din seria de elită ROG, precum sistemul de răcire AAS Ultra cu aerodinamică activă.

Lucrează eficient cu două ecrane! Alege ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402VV) și bucură-te de tot ce poate oferi acest laptop elegant, performant și din plin dotat.

Toate modelele propun utilizatorului un set complex de porturi și conectori pentru sincronizarea laptopurilor cu diverse periferice.

Concluzie

Laptopurile ASUS din gama Zenbook reprezintă soluția inteligentă atunci când vorbim de deplasări, mobilitate și ieșire în evidență. Modele acestui segment impresionează prin design elegant într-un cadru compact, putere solidă, autonomie și setul necesar de porturi pentru periferice.

Alege unul din modelele Zenbook S 13 OLED, Zenbook 14X OLED sau Zenbook Pro 14 Duo OLED și bucură-te de performanța absolută într-un corp compact.

Laptopurile ASUS Zenbook pot fi achiziționate rapid din magazinul online www.ultra.md sau direct din showroom – Str. Columna, 170. Aici vei găsi cel mai mare brand shop și cel mai bogat asortiment de produse ASUS în Moldova.

Oferim un abonament Microsoft 365 de 1 an pentru achiziționarea de laptopuri ASUS

Pînă pe 31 decembrie 2023, odată cu achiziționarea oricărui laptop din seriile Zenbook, Vivobook S sau Vivobook Pro, ASUS Vă oferă un abonament Microsoft 365 timp de 1 an.

Pentru a primi cadouri, înregistrați-vă achiziția pînă pe 7 ianuarie 2024 pe site-ul de promovare https://asus.events/microsoft .

Alte avantaje pe care le obții la ULTRA:

  • Varietate mare de produse și modele
  • Echipă profesionistă de vânzători, ce oferă răspunsuri prompte la orice întrebări
  • Posibilitatea de a efectua comenzi personalizate cu configurațiile necesare
  • Service Centru autorizat

1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?