X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Geely Holding și NIO semnează un Acord de parteneriat Strategic privind tehnologia de schimb de baterii ©

30 noi. 2023,, 12:01   Ştiri Auto
2864 0

China-Zhejiang Geely Holding Group (Geely), principalul grup de tehnologie auto controlat privat din China și NIO Holding (NIO) au semnat un acord de parteneriat strategic privind schimbul de baterii în Hangzhou. Ambele părți au convenit să realizeze o cooperare cuprinzătoare privind standardele de baterii, tehnologia de schimb de baterii, extinderea și funcționarea rețelei de schimb de baterii, dezvoltarea modelului de schimb și gestionarea activelor bateriei.

Jack LIU, CEO al Yiyi Power sub Geely Holding, și Fei SHEN, vicepreședinte Senior al NIO, au semnat acordul în numele ambelor părți. Eric LI, fondatorul și președintele Geely Holding, Jerry GAN, CEO al Geely Auto Group, William LI, Fondator, Președinte și CEO al NIO, și Steven FENG, CFO al Nio, au fost martori la semnarea Acordului.

Cu politici preferențiale și o rețea în expansiune, schimbul de baterii este îmbrățișat de mai mulți utilizatori EV. Sistemul de servicii "taxabil, schimbabil, actualizabil" al NIO oferă utilizatorilor de mașini private cea mai bună soluție de reîncărcare din industrie. Cu ani de experiență în furnizarea de schimb de baterii pentru vehicule comerciale, Yiyi Power caută acum să-și extindă prezența în mai multe orașe.

Pe baza principiilor de recunoaștere strategică, partajare și deschidere, ambele părți se vor completa reciproc avantajele pe baza afacerilor lor existente și vor coopera strategic în domeniul schimbului de baterii. În conformitate cu acordul și printr-un model de "co-investiție, Co-construcție, comun, cooperativ", ambele părți vor co-dezvolta două standarde de schimb de baterii pentru mașinile private și vehiculele comerciale, vor accelera dezvoltarea și promovarea tehnologiei de schimb de baterii la capătul vehiculului și vor extinde scara operațională a schimbului de baterii pentru a oferi servicii mai convenabile, mai cuprinzătoare și mai sigure pentru utilizatorii cu nevoi diferite. Ambele părți vor stabili un mecanism eficient de gestionare a activelor bateriei, vor construi o operațiune unificată de schimb de baterii și vor dezvolta vehicule care pot fi schimbate de baterii compatibile cu sistemele de schimb de baterii ale celorlalte.

Parteneriatul, în conformitate cu direcția de dezvoltare a Chinei a noii infrastructuri și a noii energii, va standardiza în continuare tehnologia de schimb de baterii, va crește amploarea rețelei de schimb de baterii și va accelera transformarea cu emisii reduse de carbon a industriei auto.

"Dezvoltarea durabilă ecologică și neutralitatea carbonului au devenit un consens global", a declarat Eric LI, fondatorul și președintele Geely Holding, "ca una dintre cele mai inovatoare metode de reîncărcare a vehiculelor electrice, dezvoltarea viitoare a tehnologiei de schimbare a bateriilor necesită eforturile comune ale tuturor părților din industrie pentru a o avansa. Puterea Yiyi a lui Geely a obținut rezultate pozitive în multe orașe și continuă să se extindă în întreaga țară. Prin această cooperare strategică în schimbul de baterii, cele două părți își vor consolida cooperarea în lanțul industriei de schimb de baterii, vor accelera adoptarea standardelor unificate, vor extinde ecosistemul pentru schimbul și încărcarea bateriilor, vor sprijini transformarea cu emisii reduse de carbon și dezvoltarea de înaltă calitate a industriei auto și vor oferi utilizatorilor o experiență mai bună de mobilitate electrică.”

"Nio și Geely împărtășesc o înțelegere profundă a schimbului de baterii și s-au dedicat investițiilor în tehnologia și rețeaua de schimb de baterii pentru mașini private și vehicule comerciale cu o experiență bogată în servicii și operațiuni de schimb", a declarat William LI, Fondator, Președinte și CEO al NIO, " ca companie lider pe piața auto chineză, dezvoltarea rapidă a Geely Holding în noul domeniu energetic este impresionantă. Acest parteneriat strategic va populariza în continuare schimbul de baterii, va aduce o experiență de schimb de baterii de calitate și convenabilă pentru mai mulți utilizatori și va contribui la dezvoltarea constantă a industriei Smart EV. Vom continua să avansăm construcția rețelei de schimb de baterii pentru utilizatorii NIO și să îmbunătățim experiența utilizatorilor, colaborând în același timp cu partenerii pentru a lansa construcția rețelei de schimb de baterii partajate."

Despre Grupul Zhejiang Geely Holding

Zhejiang Geely Holding Group (Geely Holding) este un grup global de automobile care deține mai multe mărci internaționale de automobile bine cunoscute, cu operațiuni care acoperă lanțul valoric auto, de la cercetare, dezvoltare și proiectare la producție, vânzări și service.

Fondată în 1986 de Eric Li, președintele companiei, în orașul Taizhou din provincia chineză Zhejiang, Geely Holding și-a lansat afacerea auto în 1997 și are acum sediul în Hangzhou, China. Astăzi, Geely Holding operează o serie de mărci, inclusiv Geely Auto, Lynk & Co, ZEEKR, Geometry, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto și Cao Cao Mobility.

Geely Holding a vândut peste 2,3 milioane de vehicule în 2022, vânzările Volvo Cars ajungând la 615.121 de unități la nivel global, iar entitatea listată la Hong Kong a Geely Auto Group care raportează vânzări ajungând la 1.432.988 de unități.

Geely Holding are peste 120.000 de angajați la nivel global și a fost listată în Fortune Global 500 în ultimii unsprezece ani.

Pentru mai multe informații cu privire la Zhejiang Geely Holding Group vă rugăm să consultați site-ul oficial la www.zgh.com

Despre NIO

NIO este o companie globală de vehicule electrice inteligente. Fondată pe 25 noiembrie 2014, misiunea NIO este de a modela un stil de viață vesel, oferind vehicule electrice inteligente de înaltă performanță și experiență finală pentru utilizator. NIO operează centre de cercetare și dezvoltare și unități de producție în Shanghai, Hefei, Beijing, Nanjing, Shenzhen, Hangzhou, San Jose, Munchen, Oxford, Berlin, Budapesta și Singapore și a stabilit rețele de vânzări și servicii în China, Norvegia, Germania, Olanda, Suedia și Danemarca, oferind produse și servicii utilizatorilor din peste 300 de orașe din întreaga lume. Până în 2025, NIO intenționează să deservească utilizatorii din peste 25 de țări și regiuni din întreaga lume.

În 2015, echipa Nio Formula E a câștigat campionatul inaugural al piloților FIA Formula E. În 2016, NIO a lansat EP9, unul dintre cele mai rapide vehicule electrice din lume. În 2017, NIO a dezvăluit mașina sa de viziune, EVE. La 28 iunie 2018, NIO a început livrările ES8, un SUV electric inteligent cu 7 locuri, în China. La 12 septembrie 2018, NIO a devenit public pe NYSE. La 10 martie 2022, NIO a fost listată pe HKEX. La 20 mai 2022, NIO a fost listat cu succes pe SGX.

Gama NIO este formată din SUV-ul electric inteligent nou ES8, SUV-ul Coupe electric inteligent EC7, SUV-ul electric inteligent ES7 (sau EL7), sedanul electric inteligent ET7, SUV-ul electric inteligent versatil ES6 (sau EL6), SUV-ul coupe electric inteligent EC6, sedanul electric inteligent ET5 și smart electric tourer ET5T.

Pentru mai multe informații cu privire la Nio Holding, vă rugăm să consultați site-ul oficial la www.nio.com

1
0
0
1
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?