COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Inteligența Artificială va fi implementată mai devreme sau mai tîrziu

Inteligența Artificială va fi implementată mai devreme sau mai tîrziu

Velizar Shalamanov, director al Agenției de Comunicații și Informații a NATO și fost ministru al Apărării în Bulgaria, vorbește într-un interviu, citat de Mediafax, despre implementarea Inteligenței Artificiale în domeniul militar.

Despre folosirea Inteligenței Artificiale, în contextul în care una dintre cele mai mari probleme în timpul campaniilor electorale naționale dinaintea alegerilor pentru Parlamentul European este răspîndirea știrilor false și dezinformării cu scopul manipulării votanților.

Inteligența Artificială va fi implementată în domeniul militar prin evoluțiile fiecărui stat, așa că mai devreme sau mai tîrziu va fi implementată în aceste sisteme finanțate în comun, care sînt responsabilitatea Agenției de Informații și Comunicații a NATO. Inteligența Artificială este parte a transformării digitale per ansamblu. Trebuie să avem mare grijă, deoarece nu ne putem baza doar pe NATO pentru a rezolva toate problemele. Este într-adevăr responsabilitatea statelor pentru a defini cerințele și să dea mandatul și finanțarea pentru ca NATO să dezvolte capabilitățile necesare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load