X 
Eurovision stiri: 490
Transnistria stiri: 1302

Cum este văzut Chișinăul de inteligența artificală. Internauții îngrijorațik

13 aug. 2023,, 13:21   Capitala
4428 0

O agenție de marketing din Chișinău, a făcut în experiment și a încercat să afle cum Inteligența artificală ar vedea Chișinăul viitorului.

Aceasta a publicat și mai multe fotografii, în care unele din cele mai importante clădiri și monumente ale capitalei arată parcă rupte din filmele se science fiction.

”Dragi prieteni ai orașului nostru vibrant, cu ajutorul inteligenței artificiale, am adus la viață o serie de imagini care ne arată cu exuberanță cum s-ar putea transforma locurile noastre preferate în anii ce vor veni.

Înălțîndu-ne spre cer, clădirile noastre prind viață într-o simfonie de sticlă și lumină, de cultură și tehnologie, de trecut și viitor. Străzile aglomerate sînt redescoperite prin concepte revoluționare de mobilitate, îmbinînd eleganța cu sustenabilitatea.

Aceste imagini sînt mai mult decît simple vizualizări - sînt manifestări ale potențialului incredibil pe care tehnologia îl aduce în viețile noastre și în inima orașului nostru


. Sunt viziuni pline de speranță și inovație, care ne îndeamnă să visăm mai mare și să construim împreună un viitor remarcabil.

Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim cu voi această călătorie pixelată. Hai să ne lăsăm imaginația să zboare într-un oraș al viitorului, plin de promisiune și splendoare”, a scris agenția de marketing în descrierea fotografiilor postate.

Internauții nu au ezitat să comenteze, unii menționînd că este trist că în loc ca să se atragă atenția asupra distrugerii naturii, oamenii pun mult accent pe dezvoltarea tehnologiilor.

”Tehnica şi Nanotehnologie se dezvoltă iar natura moare fiecare zi!Se pune întrebarea cui o să-i trebuiască tehnologiile dacă nu o să fie Oxigen O2,nu o să fie copaci sau alte vietăți?Natura este bogăția şi viața omului nu tehno”, a scris Pavel Constantin.

Alți internauți au spus că astfel de imagini îi sperie.

4
3
2
4
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?