COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce se va întîmpla cu Windows 7 după 14 ianuarie 2020

Ce se va întîmpla cu Windows 7 după 14 ianuarie 2020

În mai puțin de jumătate de an, Microsoft va înceta sa susțină Windows 7. După 14 ianuarie 2020, Microsoft nu va mai lansa niciun fel de actualizări pentru Windows 7.

Desi Windows 10 ruleaza de doar 4 ani, este preferat de foarte multi utilizatori, iar Windows 7 care a fost lansat acum zece ani, pe 22 octombrie 2009, si inca ruleaza pe sute de milioane de computere este din ce in ce mai putin instalat si folosit.

Exista utilizatori care nu doresc sa renunte la acest sistem de operare, iar intrebarea lor este daca il vor putea utiliza dupa data de 14 ianuarie 2020. Raspunsul este, evident, pozitiv. Windows 7 va putea fi folosit si dupa aceasta data, insa sfatul specialistilor este acela de a face upgrade sistemului inainte de 14 ianuarie 2020 deoarece dupa aceasta data, Microsoft nu va mai furniza asistenta tehnica, actualizari de software sau de securitate pentru acest tip de Windows. Acest lucru inseamna ca PC-ul pe care este instalat Windows 7 nu va mai fi la fel de sigur ca acum.

Sistemul de operare si computerul nu vor pati nimic, doar ca dupa 14 ianuarie 2020 computerul va fi vulnerabil in fata riscurilor de securitate si a virusilor deoarece Microsoft va intrerupe total suportul in acest sens. Cu toate acestea, utilizatorii care executa editii Windows 7 Professional si Enterprise pot achizitiona actualizari de securitate extinse pana in ianuarie 2023.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load