Un antrenor, demis la patru ore după ce a fost prezentat oficial

Un antrenor, demis la patru ore după ce a fost prezentat oficial

Kasimpaşa, formaţie din prima ligă turcă, l-a numit în funcţia de antrenor, sîmbătă, pe Ibrahim Uzulmez (45 de ani), însă lucrurile au luat rapid o turnură incredibilă.

Formaţia turcă a încheiat pe locul 14 stagiunea recent încheiată din Superligă, la două puncte de primul loc retrogradabil, iar Kasimpaşa a vrut să abordeze noul sezon cu Ibrahim Uzulmez la cîrmă, cel care a pregătit-o ultima oară pe Genclerbirligi. La patru ore după ce a avut loc conferinţa de presă în care antrenorul a fost prezentat, clubul a anunţat că renunţă la colaborarea cu Uzulmez.

Potrivit clubului, motivul este reprezentat de diferenţa de opinii dintre cele două părţi în ceea ce priveşte modul de abordare al sezonului următor: "Domnul Ibrahim Uzulmez a avut o opinie diferită faţă de cea din momentul negocierilor şi am decis de comun acord ca înţelegerea să nu mai fie semnată", se arată în comunicatul emis de Kasimpaşa.

Veştile au fost confirmate imediat şi de antrenorul Uzulmez, care s-a declarat surprins de hotărîrea conducerii de a renunţa la serviciile sale la doar cîteva ore după ce fusese prezentat oficial în faţa jurnaliştilor.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load