X 
Transnistria stiri: 1436
Preşedintele stiri: 4041

"Haaland este un jucător de liga a patra": Cum a răspuns Guardiola

3 apr. 22:30   Sport
1965 0

Antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester City, Pep Guardiola, susţine că Erling Haaland este cel mai bun atacant din lume şi îl apără pe norvegian de criticile lansate de Roy Keane, fostul căpitan al lui Manchester United.

Haaland, autor a 36 de goluri în sezonul trecut, nu mai are acelaşi impact la City, chiar dacă a marcat 18 goluri în acest sezon şi este golgheter în Premier League. După meciul cu Arsenal (0-0) de duminică, Keane a opinat că jocul lui Haaland a fost mediocru, departe de prima ligă, transmite Noi.md cu referire la ziare.com

"Jocul lui în general este slab şi nu doar în jocul de azi. Cred că trebuie să progreseze, este la fel ca un jucător de liga a patra", a spus Keane la Sky Sports după meci.

Guardiola nu este însă de acord cu Keane:

"Haaland este cel mai bun atacant din lume şi ne-a ajutat să cîştigăm tripla în sezonul trecut şi motivul pentru care nu ne creăm multe ocazii nu este vina lui Haaland. Am făcut un meci excepţional contra lui Arsenal. L-am revăzut şi am avut cîteva ocazii în final. Pentru calitatea şi abilităţile diferite pe care le avem, Haaland este excepţional".


City, aflată pe locul trei în clasament, la trei puncte de liderul Liverpool, primeşte miercuri vizita echipei Aston Villa, aflată pe locul patru.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?