Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

O mare echipă de fotbal anunță suspendarea noului director general

3 apr. 10:15   Sport
1458 0

Ajax Amsterdam a anunţat, marţi, suspendarea noului director general, Alex Kroes. Acesta, în vîrstă de 49 de ani, care şi-a preluat funcţia la 15 martie, este suspectat de diverse tranzacţi.i

"Această decizie a fost luată după ce consiliul de supraveghere a aflat că Kroes a cumpărat peste 17.000 de acţiuni ale Ajax cu o săptămînă înainte de anunţarea numirii sale în funcţie, programată pentru 2 august 2023", a precizat clubul olandez într-un comunicat, suspectînd o "tranzacţie cu informaţii privilegiate" din partea conducătorului în vîrstă de 49 de ani.

Clubul a anunţat că va convoca în scurt timp o adunare generală extraordinară "pentru a asculta opiniile acţionarilor cu privire la propunerea de demitere, notează Noi.md cu referire la news.ro.

Ajax a fost zguduită de criză după criză în acest sezon. Aflat în pragul colapsului după un start catastrofal, clubul l-a demis pe antrenorul Maurice Steijn în octombrie anul trecut.

Deşi succesorul său, John van't Schip, a reuşit să redreseze situaţia (Ajax ocupă în prezent locul 5), acesta a confirmat săptămîna trecută că va demisiona la sfîrşitul sezonului.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?