Zinaida Greceanîi a oferit diplome mai multor învățători (VIDEO)

Zinaida Greceanîi a oferit diplome mai multor învățători (VIDEO)

Mai multe cadre didactice din instituții de învățămînt preuniversitar și universitar din țară s-au învrednicit de Diplome ale Parlamentului Republicii Moldova – gradul I, oferite pentru activitate didactică de succes, dedicație și contribuție valoroasă în dezvoltarea învățămîntului.

Diplomele le-au fost înmînate de președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, în cadrul unui eveniment festiv dedicat Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţămînt care este marcată pe 5 octombrie.

În cuvîntul său de salut, Greceanîi a felicitat cadrele didactice care au obținut diploma Parlamentului cu ocazia performanțelor înregistrate, dar și cu prilejul apropiatei sărbători profesionale. „sînteți și pedagogi, și manageri, și asistenți sociali. Iar uneori sînteți nevoiți să vă asumați și rolul de părinți sau de bunei. Reușiți, în condiții deloc simple, să vă aduceți aportul inestimabil la educarea tinerei generații. De aceea meritați respectul nostru profund și toată admirația”, a menționat Președintele Parlamentului.

Speakerul a mai remarcat faptul că astăzi, într-o lume bazată pe cunoaștere, profesia de pedagog devine tot mai importantă și își recapătă încrederea și respectul de altă data. În context, Zinaida Greceanîi a subliniat că, împreună cu angajații din sistemul de învățămînt, politicienii vor continua să identifice soluții pentru o viață decentă și condiții prielnice de activitate a pedagogilor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load