TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Voluntarii „Voievod” i-au învățat pe danezi să joace pe ritmuri moldovenești (FOTO)

Voluntarii „Voievod” i-au învățat pe danezi să joace pe ritmuri moldovenești (FOTO)

În perioada 17-21 septembrie, delegația din Republica Moldova formată din voluntarii Mişcării Naționale „Voievod”, YMCA şi cei ai Federației „Voievod” au efectuat o vizită de studiu în Danemarca, în cadrul organizatiilor YMCA şi Y’s Mens Danemarca.


Astfel, pe parcursul a 4 zile, moldovenii au avut parte de vizite la oficiile YMCA în orașul Arhus, sălile de activități Y’s Mens în comunele Kjellerup şi Silkeborg, fiind familiarizați cu metodele lor de lucru.


De asemenea, grupului i-a fost organizată o vizită la centrul de plasament pentru bătrîni, care nu au rude şi nu sunt în stare să trăiască de sine stătător.


În cadrul vizitei într-una din școlile YMCA, delegația din Moldova a oferit master-classuri de dansuri populare moldoveneşti, aerobică şi arte marțiale în stil Voievod.


Grupul din Moldova a avut parte de asemenea de un program turistic, vizitînd oraşul Arhus şi castelul de vară al Reginei Margareta din Arhus. De asemenea, participanții la vizita de studiu au vizitat oraşul Silkeborg, o fermă modernă de vaci, dar şi litoralul Mării Nordului.


„Am remarcat curățenia deosebită, spiritul creştin a societății, simțul echității reale în societate”, au menționat voluntarii „Voievod” la finalul vizitei.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load