X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

YMCA Moldova anunță marea deschidere a Centrului de resurse și dezvoltare comunitară la Chișinău ©

17 apr. 12:35   Societate
1702 0

YMCA Moldova este încîntată să vă invite în data de 2 mai 2024, la ora 9.30, la inaugurarea Centrului de Resurse și Dezvoltare Comunitare YMCA din Chișinău, situat pe strada Columna nr. 106.

Acest eveniment evidențiază dedicarea YMCA Moldova pentru cultivarea tinerilor și sprijinirea tinerilor. , alți membri ai comunității și refugiații ucraineni prin servicii și programe inovatoare.

Noul centru este un hub pentru inovare, oferind facilități avansate precum Digital Skilling and Gaming Lab, care au fost realizate printr-un parteneriat semnificativ cu HP Inc. Această colaborare este evidențiată de o donație generoasă din partea HP de peste 5.300 de dispozitive noi, un lucru comun. inițiativă de promovare a echității digitale și a progresului educațional în rîndul tinerilor și al comunităților marginalizate, inclusiv al refugiaților ucraineni.

Aceste eforturi se aliniază îndeaproape cu angajamentul HP de a accelera capitalul digital pentru 150 de milioane de oameni pînă în 2030. Introducerea HP IDEA și HP Gaming Lab la centrul nostru demonstrează sinergia puternică dintre YMCA și HP Inc. în stimularea responsabilizării comunității și valorificarea tehnologiei pentru social bun. Pe lîngă serviciile esențiale, cum ar fi asistența pentru ocuparea forței de muncă și sprijinul pentru sănătatea mintală, centrul va servi ca un loc pentru o gamă largă de programe naționale și internaționale pentru tineret, seminarii și colaborări, consolidîndu-și rolul de piatră de temelie pentru implicarea și împuternicirea comunității.

Ziua de deschidere va permite oaspeților să exploreze diverse programe și inițiative și să se întîlnească cu colegii YMCA, oficiali guvernamentali și lideri din diverse sectoare. sîntem mîndri să găzduim reprezentanți de la HP Inc., KERK in Actie, Presbyterian Disaster Assistance, Primăria Chișinău, YMCA Europe și DAAC Hermes Group, printre alții.

Fiecare partener joacă un rol crucial în îmbunătățirea capacităților noastre, în special în ceea ce privește calificarea, educația și sprijinul pentru comunitățile de refugiați locale și ucrainene. Activitățile din această zi vor include o masă rotundă și interacțiuni cu beneficiarii concepute pentru crearea de rețele cu echipa extinsă și partenerii YMCA.

A doua zi, 3 mai, vor avea loc vizite la facilitățile suplimentare ale YMCA din Comrat, cum ar fi Clubul Hip Hop YMCA și Centrul Educațional Digital YMCA din Liceul D. Mavrodi, care răspund nevoilor membrilor comunității locale, inclusiv refugiaților ucraineni. „sîntem încîntați să dezvăluim noul nostru centru, care este mai mult decît o clădire; este un hub vibrant de dezvoltare și conexiune”, a declarat Dumitru Roibu, Președintele Executiv al YMCA Moldova.

„Așteptăm cu nerăbdare să urăm bun venit stimaților noștri oaspeți și parteneri să ni se alăture în această sărbătoare a creșterii și a serviciului comunitar.”

0
1
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?