COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

„Urmașii lui Ștefan”, în vizită la brigada cu destinație specială "Fulger"

„Urmașii lui Ștefan”, în vizită la brigada cu destinație specială "Fulger"

Marți, 25 februarie 2020, Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan” a vizitat Brigada de Poliție cu Destinație Specială FULGER a Inspectoratului General de Poliție al Ministerului Afacerilor Interne.

„Urmașii lui Ștefan” au avut parte de o vizită de studiu amplă, avînd atît un caracter informativ cît și cultural. Responsabilii din cadrul Brigăzii au dat dovadă de o deschidere maximă, amabilitate și ospitalitate deosebită, ceea ce i-a bucurat foarte mult.

Au fost organizate vizite în sălile de antrenament, sălile de forță, Muzeul BPDS Fulger. Tinerii au făcut cunoștință cu dotările de armament și tehnică specială a Brigăzii. Pe final, au avut parte de un program artistic deosebit din partea artiștilor din cadrul Brigăzii, unde tinerii au ascultat inclusiv imnul BPDS FULGER. De asemenea tinerii au fost familiarizați cu procedura și criteriile de angajare a noilor cadre din cadrul Brigăzii, fiind îndemnați să aplice în viitor pentru funcții în cadrul acestei instituții.


Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan” aduc mulțumim conducerii și responsabililor din BPDS Fulger pentru ospitalitate, precum și pentru munca asiduă depusă zi de zi pentru apărarea ordinii publice și a patriei noastre Moldova!

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load