TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Unghenean, trimis în judecată pentru păstrarea și vînzarea de marijuana

Unghenean, trimis în judecată pentru păstrarea și vînzarea de marijuana

Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au trimis pe banca acuzaților un tînăr din Ungheni pentru faptul că a vîndut și păstrat în scop de vînzare droguri de tip marijuana, în proporții deosebit de mari – peste un kilogram.

Tînărul are vîrsta de 19 ani și este la prima abatere de la legea penală. Acesta a făcut cunoștință, la o stație PECO, cu un cetățean care i-a pus la dispoziție marijuana, la domiciliul său, după ce tînărul își anunțase intenția „să tragă un fum” din substanța pe care o avea, scrie Noi.md.

Ulterior, pe parcursul anului 2019, tînărul a început să cumpere drogul de la acest cunoscut, după care-l punea în vînzare cunoscuților din cercul său și astfel obținea un profit de 300-400 lei săptămînal. Afacerea ilegală, însă, a fost deconspirată în cadrul unei livrări de „marfă” unui agent sub acoperire din Chișinău.

Drept rezultat, oamenii legii au descins cu percheziții, după care procurorii au obținut mandat de arest, care a fost aplicat în octombrie 2019. La această etapă, tînărul rămîne în arest, în penitenciar și riscă pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de pînă la 15 ani.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load