Un tînăr ar fi fost lovit cu o sticlă în cap, chiar în PMAN

Un tînăr ar fi fost lovit cu o sticlă în cap, chiar în PMAN

Te duci la „Ziua Vinului” însă … te poți pomeni și cu o sticlă în cap.


O femeie a povestit pe o pagina socială că un tânăr cu care se află ieri în Piața Marii Adunări Naționale ar fi fost lovit cu o sticlă în cap de un trecător. Ea acuză oamenii legii de neglijență și spune că chiar dacă a apelat la ajutor, polițiștii au refuzat „să-l prindă pe infractor” și au respins plângerea victimei. 


NU PLECAȚI LA ZIUA VINULUI! Dar dacă totuși plecați, mai ales cu familia și copiii și cineva vă aruncă din urma cu sticla in cap, sa știți că o să așteptați politia de 2 ore și pîna la urma ea nu o sa vină”, a scris Olga Kennelly pe o rețea socială.


Femeia povestește că la miez de noapte, după ce tânărul ar fi fost lovit au cerut ajutorul unui echipaj de patrulare care se afla în preajmă, însă încercarea s-a soldat cu eșec.


Doua echipaje de patrulare au să vă refuze să ducă infractorul (prins de noi si carabinieri) la poliție și el peste doua ore o sa fugă, dar echipajele o să spună, că nici nu l-au văzut și o să vă trimită sa scrieți plîngerea în Inspectorat de Poliție pe strada Bulgară. În inspectorat de Poliție de pe strada Bulgară o să aflați de la polițist, ca nu vrea să primească cerere, căci, ATENȚIE! are salariu mic și vă va propune să lucrați voi în locul lui”, se mai arată în postare.


Într-un final, plângerea femeii a fost acceptată de polițiști. Nu se știe deocamdată dacă victima a avut sau nu nevoie de îngrijiri medicale.


Vom încerca să obținem pe parcursul zilei de astăzi o reacție la acest subiect de la oamenii legii.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load