COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un șef de secţie din cadrul Institutului de Neurologie a fost reținut

Un șef de secţie din cadrul Institutului de Neurologie a fost reținut

Un şef de secţie din cadrul Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie din capitală a fost reţinut de ofiţerii DGT ,,Sud" a CNA şi procurorii anticorupție, fiind bănuit de corupere pasivă.

Potrivit denuntatoarei, seful sectiei neurochirurgie din cadrul Institutului de Neurologie si Neurochirurgie ar fi estorcat de la denuntatoare 15.000 lei pentru interventiile chirurgicale efectuate mamei sale, precum si pentru a nu crea probleme la externarea acesteia si a crea conditii favorabile pentru cea de a treia interventie care urmeaza a fi efectuata peste 4-6 luni.

În urma măsurilor intreprinse în cadrul cauzei penale medicul a fost retinut in flagrant imediat dupa primirea banilor estorcati in suma de 15.000 lei.


Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pînă la 10 ani de închisoare, cu amendă şi privarea de dreptul de a ocupa funcţii publice.

Amintim că orice persoană se prezumă a fi nevinovată pînă la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

Procuratura Anticorupţie efectuează urmărirea penală.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load