COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un moldovean infectat cu COVID-19 a fost adus de un echipaj SMURD din România în Moldova

Un moldovean infectat cu COVID-19 a fost adus de un echipaj SMURD din România în Moldova

Astăzi, în jurul orei 10:45, un cetățean moldovean infectat cu COVID-19 a fost preluat de către un echipaj al serviciului medical de urgență Cahul și este transportat la Spitalul clinic de boli infecțioase „Toma Ciorbă” din mun. Chișinău.

Pînă la această oră Cristina Stratulat, purtătorul de cuvînt al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, nu a oferit încă niciun răspuns în legătură cu acest caz, transmite Noi.md cu referire la deschide.md.

Mai multe detalii nu am putut afla nici de la Nicolae Furtună, șeful ANSP, care ne-a spus că se află într-o ședință și că nu poate vorbi.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Un cetățean al R.Moldova, care a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus, este adus la Chișinău cu un echipaj SMURD de la un spital din Buzău, România.

Sursele noastre susțin că este vorba despre un bărbat în vîrstă de 37 de ani care a fost diagnosticat cu COVID-19 în România și care ar fi cerut să fie adus la un spital din Chișinău.

Aceleași surse au ținut să menționeze că despre acest caz a fost sesizați cei de la ANSP, iar pacientul va fi adus de echipajul SMURD pînă la punctul de trecere al frontierei de stat de la Giurgiulești, ca ulterior să fie preluat de un echipaj medical din R.Moldova.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load