COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un bărbat, scos din gheara morții de salvatori

Un bărbat, scos din gheara morții de salvatori

În seara zilei de 23 iulie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din raionul Ialoveni au salvat de la înec un bărbat în vîrstă de 51 de ani, după ce acesta a căzut din barcă. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:03.

Potrivit primelor infamații persoana se afla la pescuit într-o barcă pe lacul din apropierea localității Dănceni, din raionul Ialoveni. Din imprudența acesta a căzut din barcă și nu a mai reușit să intre înapoi, după ce a ieșit să verifice plasa de pescuit.

Mai mult, acesta a rămas prins în plasă fără de a reuși să iasă din ea. Apropiații care erau cu el au alertat serviciul de urgență pentru ai salva viața. În cele mai scurt timp bărbatul a fost salvat de o echipă de salvatori, care au ajuns la fața locului.


În urma incidentului persoana nu a avut de suferit, fiind scoasă nevătămată de pompieri la mal. În acest context, salvatorii îndemnă oamenii să fie atenți și să respecte regulile de comportament pe apă, atunci cînd merg la scăldat sau aleg să pescuiască.

Persoanele sînt rugate să evite aflarea în zone necunoscute și pescuitul în bazine acvatice care nu sînt autorizate sau destinate acestei activități. Potrivit IGSU de la începutul anului 2020, salvatorii au salvat 177 persoane de la înec.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load