COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un angajat MAI a murit în urma complicațiilor cauzate de COVID-19. Avea 38 de ani

Un angajat MAI a murit în urma complicațiilor cauzate de COVID-19. Avea 38 de ani

O angajată a MAI testată pozitiv la COVID-19, care a născut prematur zilele trecute, a pierdut lupta cu boala.

Despre aceasta se anunță într-o postare pe pagaina de facebook a Poliție Naționale.

”Zi tristă pentru Poliția Națională. Am sperat pînă în ultima clipă că se va face bine și va reveni acasă, în sînul familiei, dar și în echipa noastră. Cu profundă tristeţe şi durere în suflet, anunțăm plecarea timpurie dintre noi, a colegei noastre Natalia Chirilov, în vîrstă de doar 38 de ani, șef al Secției resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni, care în dimineața zilei de astăzi a decedat”, scrie în psotare.


De menționat că la 22 iulie, aceasta a fost internată la o maternitate din capitală, iar la două zile a fost testată pozitiv cu "Covid-19”. Din cauza complicațiilor, medicii au decis salvarea copilului prin naștere cezariană.

”După mai bine de cinci săptămîni de luptă pentru viață, ca urmare a complicațiilor cauzate în urma infecției Covid-19, colega noastră a cedat, nereușind să-și strîngă la piept copilul nou născut, dar și pe cei doi rămași acasă, de 10 și 13 ani. O profesionistă de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, dar și o mamă și soție exemplu, dăruită pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsînd în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne”, mai scrie în mesajul postat pe facebook.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load