TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ultimul moldovean care a fost rănit într-un accident din România a fost adus la Chișinău

Ultimul moldovean care a fost rănit într-un accident din România a fost adus la Chișinău

Ultimul cetățean moldovean care a fost rănit în accidentul rutier ce s-a produs pe 31 iulie curent în Oradea, România, a fost adus la Chișinău de către Serviciul Mobil de Reanimare și Descarcerare din Republica Moldova.

Echipajul SMURD a monitorizat pe parcursul drumului starea pacientului în vârstă de 30 de ani. Bărbatul care a suportat diverse traumatisme a ajuns la Chișinău stabil. Starea acestuia nu s-a înrăutățit pe parcursul drumului, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).Accidentul de circulație care s-a produs pe 31 iulie pe traseul DN1 Oradea – Huedin, în apropierea localității Uileacu de Criș, județul Bihor, a luat viața a două persoane, iar alți doi oameni, cetățeni ai Republicii Moldova au fost internați în spital.


În capitală pacientul a fost preluat de medicii din cadrul Institutului de Medicină Urgentă, unde urmează să beneficieze de îngrijiri ulterioare.

Accidentul de circulație care s-a produs pe 31 iulie pe traseul DN1 Oradea – Huedin, în apropierea localității Uileacu de Criș, județul Bihor, a luat viața a două persoane, iar alți doi oameni, cetățeni ai Republicii Moldova au fost internați în spital.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load