COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Tranzitarea Ucrainei, interzisă pînă aproape de sfîrșitul acestei luni

Tranzitarea Ucrainei, interzisă pînă aproape de sfîrșitul acestei luni

Guvernul Ucrainei a publicat unele clarificări, privind aspectele intrării în Ucraina a străinilor și apatrizilor pînă la 28 septembrie 2020, informează Poliția de Frontieră și Ambasada Ucrainei în Republica Moldova, într-un comunicat publicat pe 10 septembrie.

Astfel:

– lista rudelor cetățenilor ucraineni care pot trece frontiera a fost extinsă – de acum înainte interdicția de intrare nu se va aplica persoanelor cu grad de rudenie bunic al cetățeanului ucrainean;


– intrarea străinilor și apatrizilor pe teritoriul Ucrainei în cazul călătoriei cu scop de tranzit este interzisă (cu excepția cazurilor cu caracter umanitar). Această modificare nu se aplică șoferilor, membrilor echipajului etc., deoarece persoanele din această categorie sînt exceptați de la interdicția de a intra pe teritoriul Ucrainei;

– se specifică categoria persoanelor care vor călători în scopul educațional: este permisă intrarea persoanelor care urmează să studieze în instituțiile de învățămînt superior.

Amintim că Ucraina a interzis intrarea pe teritoriul său a cetățenilor străini și apatrizilor, începînd cu 28 august, ora 00:00. Interdicția este valabilă pînă pe 28 septembrie, ora 00:00. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load