COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Trafic întrerupt și alt traseu pentru intrarea în cimitirul „Sfîntul Lazăr"

Trafic întrerupt și alt traseu pentru intrarea în cimitirul „Sfîntul Lazăr"

Traficul rutier pe str. Doina, tronsonul cuprins între str. Socoleni și intrarea principală în cimitirul „Sfîntul Lazăr", sectorul Rîșcani va fi suspendat.

Anunțul este valabil pentru sîmbătă, 9 noiembrie, orele 09:00 -20:00.

Acolo vor avea loc lucrări de asfaltare a porțiunii de drum menționate.

Avînd în vedere necesitatea executării lucrărilor de reparație pe str. Doina, circulația transportului public de pasageri care traversează zona va fi organizată după cum urmează:

  • itinerarul rutei de autobuz nr. 26 se scurtează pînă la str. Ceucari (dispeceratul RTEC);
  • itinerarul rutei de autobuz nr. 10 se modifică după cum urmează: de pe bd. Renașterii Naționale pe Calea Orheiului, str. Petricani, str. Mircești, șos. Balcani și în continuare conform traseului stabilit, retur - pe același traseu;
  • itinerarele rutei de autobuznr. 28 și a rutei de microbuz nr. 186 se modifică după cum urmează: de pe str. Kiev pe str. Bogdan Voievod, bd. Renașterii Naționale, Calea Orheiului, str. Petricani, str. Mircești, șos. Balcani și în continuare conform traseelor stabilite, retur - pe același traseu;
  • itinerarele rutelor de microbuznr. 132, nr. 134 și nr. 162 se scurtează pînă la intersecția străzilor Doina și Socoleni.

Pe parcursul zilei de sîmbătă, 9 noiembrie, accesul în Cimitirul „Sfîntul Lazăr", pentru serviciile de pompe funebre, va fi asigurat de pe str. Doina, din direcția șos. Balcani.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load