COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Temperaturile caniculare au scos oamenii la plajă. Cînd se deschide oficial sezonul

Temperaturile caniculare au scos oamenii la plajă. Cînd se deschide oficial sezonul

Temperaturile caniculare i-au scos pe unii la plajă. Deşi, oficial, la Vadul lui Vodă startul sezonului estival va fi dat după 30 iunie, oamenii au început deja să se scalde în Nistru.

Oamenii şi-au întins prosoapele pe nisip păstrînd o distanţă şi de cîţiva metri. Sîmbătă, pe plaja din Vadul lui Vodă s-au odihnit zeci de oameni. Cei mai încîntaţi au fost copiii.

"În acest sezon este prima dată cînd venim. Este foarte bine, apa e rece, iar nisipul e fierbinte. Aşa, ne odihnim uşor, sub umbrelă. Am venit cu soţia şi copiii, cu cine să mai vin.""Apa este caldă, copiii se distrează. " "Dispoziţia este foarte bună, vremea este minunată. Noi sîntem de aici, din Vadul lui Vodă şi venim des pe plajă."


Oficial, plaja se va deschide la începutul lui iulie. Aşa că magazinele din preajmă sînt închise şi duşurile încă nu funcţionează. Salvamarii însă stau cu ochii în patru.

"Un sfat pentru oamenii care vin este că dacă vin în cercul familiei, să se odihnească în cercul familiei, să contacteze cît mai puţin. Tare dorim să fie respectate şi regulile de comportament pe plajă, să nu treacă după geamanduri şi să nu-şi pună viaţa în pericol.

"Meteorologii au anunţat pentru acest weekend şi săptămîna viitoare ploi de scurtă durată însoţite de descărcări electrice. Totuşi, se anunţă temperaturi ridicate, cu maxime ce vor depăşi 33 de grade Celsius.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load