COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Riscul infectării cu coronavirus pentru R. Moldova este mic

Riscul infectării cu coronavirus pentru R. Moldova este mic

Riscul infectării cu coronavirus pentru Republica Moldova este redus, notează MOLDPRES.

Ambasadorul Republicii Populare Chineze la Chișinău, Zhang Yinghong a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că "pentru cetățenii moldoveni, riscul infectării cu coronavirus este mic". El a precizat că numărul cazurilor de infectare cu coronavirus peste hotarele statului chinez este redus. "În afara Chinei s-au înregistrat 683 de cazuri de infecție, ceea ce reprezintă sub 1 la sută din totalul de cazuri confirmate. Vestea bună este că există 14 376 de pacienți vindecați și externați, ceea ce înseamnă că epidemia este controlabilă, prevenibilă și vindecabilă", a remarcat Zhang Yinghong.

Ambasadorul a specificat că cei 300 de cetățeni moldoveni care activează în China beneficiază de tot sprijinul statului chinez pentru a nu fi infectați. China a oferit sprijin tuturor cetățenilor străini aflați pe teritoriul țării pentru a avea acces la măsurile de prevenire a virusului.


Diplomatul a adăugat că Ambasada Chinei a menținut o comunicare strînsă cu Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, cu Ministerul Sănătății și Agenția Națională pentru Sănătate Publică și alte instituții de s

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load