COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poșta Moldovei nu distribuie ziare și reviste pe o perioadă nedeterminată

Poșta Moldovei nu distribuie ziare și reviste pe o perioadă nedeterminată

Întreprinderea de stat „Poșta Moldovei” nu distribuie ziare și reviste pentru o perioadă nedeterminată. Informația se conține într-un răspuns al administrației instituției, oferit Asociației Presei Independente (API).

Cel mai mare operator naţional de servicii poştale a anunțat redacțiile publicațiilor periodice despre această decizie, invocînd regimul special de muncă pentru protecția angajaților în perioada stării de urgență, instituit în temeiul dispozițiilor Comisiei pentru Situații Excepționale.


Potrivit API, în aceste condiții redacțiile sînt în imposibilitatea de a edita ziarele și revistele, deoarece distribuitorii nu le livrează cititorilor și abonaților, scrie cotidianul.md.

„Redacțiile publicațiilor periodice membre API își exprimă regretul pentru această situație de forță majoră care nu depinde de voința redacțiilor și împiedică îndeplinirea angajamentelor față de abonați și cititori. Redacțiile anunță despre continuarea informării publicului doar în regim online pe portalurile și paginile electronice, pînă la reluarea distribuției publicațiilor tipărite de către Î. S. „Poșta Moldovei”, se arată într-un comunicat al asociației.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load