Polițiștii au rămas uimiți de comportamentul tatălui față de copil și l-au amendat

Polițiștii au rămas uimiți de comportamentul tatălui față de copil și l-au amendat

În dimineața zilei de astăzi, monitorizînd circulația pe traseul R1 Chișinău-Strășeni, inspectorii de patrulare au observat un automobil care transporta un copil pe bancheta din față, transmite Noi.md.


Pentru a preveni o posibilă tragedie, polițiștii au stopat unitatea de transport, ca mai apoi să depisteze un șir de încălcări comise atît de conducătorul auto, cît și de pasagerul acestuia.


Șoferul, în vîrstă de 31 de ani, originar din Nisporeni ignorînd articolul cu privire la regulile de transportare a copiilor cu vîrsta de pînă la 7 ani, a articolului privind transportuil persoanelor, dar și pentru că pasagerul său nu avea centura de siguranță cuplată riscă o amendă de 3300 de lei și 8 puncte de penalizare.


Polițiștii de patrulare au observat că pasagerul, care ținea pe brațe copilul conducătorului auto fuma chiar deasupra minorului, punîndu-i sănătatea în pericol. Pentru incălcarea articolului care prevede “…fumatul în mijloacelel de transport private în care se află minori…”, bărbatului i-a fost aplicată o amendă în sumă de 1500 de lei.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load